- Lihoviny
- Pivo sudy
- sudy Litovel, Holba, Zubr
- sudy Černá Hora
- sudy Starobrno
- sudy Svijany
- sudy Polička
- sudy Lobkowicz
- sudy Plzeň
- sudy Ferdinand
- sudy Poutník
- sudy Nová Paka
- sudy ostatní
- sudy Radegast
- sudy Kozel
- sudy Gambrinus
- sudy Moravia, Lucky Bastard
- sudy Krakonoš
- sudy Žatec
- sudy Primátor
- sudy Bernard
- sudy Krušovice
- sudy Budvar
- Zelené pivo
- Pivo lahve
- Pivo plechovky
- Pivo v Pet
- lahve Černá Hora
- lahve Starobrno
- lahve Svijany
- lahve pivovary Lobkowicz
- lahve Nová Paka
- lahve Ferdinand
- lahve Polička
- lahve ostatní
- lahve Moravia, Lucky Bastard
- lahve Plzeň
- lahve Budvar
- lahve Krakonoš
- lahve Poutník
- lahve Primátor
- lahve Litovel, Holba, Zubr
- lahve Kácov
- lahve Platan
- lahve Radegast
- Limo
- Víno
- Energetické nápoje
- Minerálky
- Plyny potravinářské
- Půjčovna
- K jídlu
- Káva, čaj
- Kelímky, tácky, papír, plast
- Výčepní technika
- Propagace
- Párty vybavení
- Baterie
- Koření
- Dárkové poukazy
- Drogerie
- Dárková balení
Rum Zacapa KRABIČKA 23 AŇOS 40% 1L/6ks-bal.
Jedná se o guatemalský rum z panenského medu cukrové třtiny, který je destilován v destilační koloně a zraje systémem Solera v nadmořské výšce 2300 metrů. Během zrání je postupně uložen do nevypálených i vypálených sudů po bourbonu, do sudů po Oloroso sherry a po sherry Pedro Ximenez. V průběhu zrání je blendován se staršími rumy a výsledkem je rum neobyčejných kvalit o průměrném stáří 6 – 23 let. Od svého prvního uvedení na International Rum festival v roce 1998 až do roku 2002 získával rum Zacapa Centenario 23 pravidelně 1. místo v kategorii superprémiových rumů. Následně byl oceněn Platinovou medailí a byl uveden do Síně Slávy této prestižní světové soutěže. Stal se tak neoficiálním měřítkem kvality pro superprémiové rumy. Výsledek snoubení mayské kultury, unikátního výrobního procesu, a mistrovské práce master blenderky Loreny Vasquez, můžete dnes ocenit i Vy, nebo Vaši blízcí. Obsah alkoholu 40%
Lihoviny třtinový rum
1 623,22Kč
Cena bez DPH:
1 341.50Kč
Skladem:
ano
Výrobce: